Go URL Shortener

Pilihan Lanjut

Alias khusus

If you need a custom alias, you can enter it below.

Link Expiration

Set an expiration date to disable the URL after this date.

Password Protect

By adding a password, you can restrict the access.

Description

This can be used to identify URLs on your account.


Geotargeting Add more locations

If you have different pages for different countries then it is possible to redirect users to that page using the same URL. Simply choose the country and enter the URL.


Device Targeting Add more device

If you have different pages for different devices (such as mobile, tablet etc) then it is possible to redirect users to that page using the same short URL. Simply choose the device and enter the URL.

Siji pranala singkat, kemungkinan tanpa wates.

Link singkat minangka alat marketing sing kuat nalika sampeyan nggunakake kanthi teliti. Iku ora mung link nanging medium antarane customer lan tujuan. Link cendhak ngidini sampeyan ngumpulake data sing akeh babagan pelanggan lan tindak tanduke.

Target. Re-target.

Target your customers to increase your reach and redirect them to a relevant page. Add a pixel to retarget them in your social media ad campaign to capture them.

Measure. Optimize.

Share your links to your network and measure data to optimize your marketing campaign's performance. Reach an audience that fits your needs.

Tekan & ningkatake dodolan. Sampurna kanggo dodolan & marketing Sampurna Terjemahan dari sampurna adjektiva perfect flawless

Pangerten pangguna lan pelanggan bakal mbantu ningkatake konversi sampeyan. Sistem kita ngijini sampeyan kanggo trek kabeh. Apa jumlah klik, negara utawa referrer, data ana kanggo nganalisa.

Nggawe akun

Mulai gratis, ningkatake mengko - Ora ana kertu kredit.

Target sing mlebu. Alat sing kuat

Prodhuk kita ngidini target pangguna kanggo luwih ngerti perilaku lan nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik sakabèhé liwat penargetan pinter. Kita nyedhiyani sampeyan akeh alat kuat kanggo nggayuh luwih apik.


Alat sing kuat

Link Controls

Kontrol Privasi

Manajemen Link

Dasbor Kuat

Fitur Premium

Statistik

Ngontrol saben lan kabeh. Kontrol lengkap ing pranala sampeyan

Kanthi anggota premium kita, sampeyan bakal duwe kontrol lengkap ing pranala sampeyan. Iki tegese sampeyan bisa ngganti tujuan kapan wae sampeyan pengin. Nambah, ngganti utawa mbusak saringan apa wae, kapan wae.

Ngarahake pelanggan

Target Pelanggan

Target kedhaftar adhedhasar lokasi lan piranti lan pangalihan menyang kaca khusus kanggo nambah konversi.

Custom Landing Page

Nggawe kaca kebangkrutan adat kanggo ningkataké produk utawa layanan ing ngarep lan entuk pangguna ing kampanye marketing.

Overlays

Gunakake tool overlay kita kanggo nampilake kabar sing ora nyenengake ing situs web target. Cara sampurna kanggo ngirim pesen menyang pelanggan utawa mbukak kampanye promosi.


Event Tracking

Nambah piksel khusus saka panyedhiya kayata Facebook lan acara trek nalika lagi kedadeyan.

Premium Aliases

Minangka keanggotaan premium, sampeyan bakal bisa milih alias premium kanggo tautan saka dhaptar akun alias.

Robust API

Gunakake API kuat kita kanggo mbangun aplikasi khusus utawa ngluwihi aplikasi sampeyan dhewe kanthi alat sing kuat.

Miwiti kanthi gratis

Miwiti kampanye marketing saiki lan entuk pelanggan sampeyan kanthi efisien.

Ndaftar saiki

Marketing karo kapercayan.

Nggawe daya

90 Pranala

Ngelayani

2867 Klik

Dipercaya dening

14 Langganan